65337edy4r

Leave Your Message

Dobbeltflettet polyestertau for levering av marine PV-fortøyning

Nyheter

Dobbeltflettet polyestertau for levering av marine PV-fortøyning

2019-11-03

Marine flytende fotovoltaisk fortøyning refererer til et system for forankring og sikring av flytende solcellepaneler, også kjent som fotovoltaiske (PV) moduler, i et marint miljø. Det er en løsning for å installere solcellepaneler på vannmasser som innsjøer, dammer, reservoarer og til og med hav der tradisjonelle bakkemonterte eller takmonterte solcelleinstallasjoner kanskje ikke er gjennomførbare eller praktiske.


Offshore flytende fotovoltaiske fortøyningssystemer består vanligvis av flere komponenter:


Flytende strukturer: Dette er plattformer eller pongtonger designet for å støtte og flyte PV-moduler på vannet. De er vanligvis laget av slitesterke materialer som tåler vanneksponering og værforhold.


Forankringssystem: For å holde den flytende strukturen på plass, kreves det et forankringssystem. Dette kan omfatte ankerliner, kjettinger eller kabler festet til den flytende strukturen og forankret til sjøen eller innsjøbunnen. Ankre gir stabilitet og hindrer flytende PV-arrays i å bevege seg eller drive.


Fortøyningsliner: Dette er tau eller kabler som kobler en flytende struktur til et forankringssystem. Fortøyningsliner bidrar til å opprettholde posisjonen og justeringen av solcellepaneler, og sikrer at de er riktig orientert mot solen for å maksimere energiproduksjonen.


I dette marine PV-fortøyningsprosjektet velger vi dobbeltflettede polyestertau med PU-belagt, med tanke på dens stabile kjemiske ytelse, gode slitasje, høy styrke og god forlengelseshastighet, som er egnet for langtidsfortøyningssystem. Dobbeltflettet jakke gjør den mer slitesterk og sandtett.


Alle tau er skjøtet med fingerbøl og hovedlenker i begge ender, som vil være forbundet med de nedre lange leddfortøyningskjettingene til ankre og den øvre til flytende struktur. Den ene enden som vil bli brukt for å koble til flytende struktur på havoverflaten, er vedtatt av rustfritt stål SS316 fingerbøl og SS316 smidd hovedlenke for å øke korrosjonsmotstanden.