65337edy4r

Leave Your Message

Beskrivelsen av halvlukket fingerbøl

Nyheter

Beskrivelsen av halvlukket fingerbøl

18.02.2024 16:37:10

Halvlukkede fingerbøl er ofte brukt i rigging og fortøyningsapplikasjoner for å gi beskyttelse og forsterkning til tau ved spesifikke festepunkter. Disse fingerbølene er utformet med en delvis lukket form, slik at tau kan skjøtes inn i fingerbølet, noe som gir et trygt og beskyttet festepunkt.

Den halvlukkede utformingen av fingerbølet gir en balanse mellom beskyttelse og tilgjengelighet. Den hjelper til med å forhindre gnaging av tau og frynsing samtidig som det muliggjør enkel skjøting og sikre tilkoblinger. Denne utformingen er spesielt nyttig i applikasjoner der tauet danner en løkke eller er i kontakt med en overflate, da det bidrar til å opprettholde integriteten til tauet ved festepunktet.

Vårt halvlukkede fingerbøl er produsert av 20Mn stålmateriale med varmgalvanisert overflate for å gi styrke og korrosjonsbestandighet. De passer for alle typer tau, inkludert syntetiske tau og stålkabler, og brukes ofte i marine, industrielle og kommersielle miljøer.

Disse fingerbølene er en nøkkelkomponent i rigge- og fortøyningssystemer, og gir pålitelige og beskyttede festepunkter for tau, kabler og tau. Designet deres muliggjør enkel skjøting og sikre tilkoblinger, noe som gjør dem verdifulle i en rekke bruksområder der beskyttelsen og levetiden til tauet er kritisk.

Vi kan tilby halvlukket fingerbøl med hovedlenkemontering for å hjelpe tilkoblingen din i et fortøyningssystem. Fingerbølene kan beskytte tauet bedre med en annen hovedlenke for enkel tilkobling. Fingerbøl og hovedlenke settes sammen før sveising av lenker og utfører deretter varmebehandling sammen for å øke styrken, og deretter for å gjøre varmgalvanisert.
64 mm halvlukket fingerbøl174rope thimbledxefingerbøllkay i syntetisk tau